Musikalsk underholdning og fortælling i plejeboliger, plejehjem m.v.

Jeg har stor lyst til at tage min guitar og synge en række kendte danske sange der handler om trøst, kærlighed og gode livsnære billeder på byens plejehjem. Arrangementer skal, syntes jeg, finde sted i beboernes vante omgivelser, så de ikke skal bevæge sig ud. Jeg synger og spiller uden mikrofon og forstærker.

Jeg fik idéen da jeg i sidste uge besøgte plejehjemmet Støberiet i Brønderslev. Min hustru og jeg var på besøg hos min hustrus moster, som er 94 år, og som sad ved eftermiddagens kaffebord sammen med de andre beboere. Jeg spurgte en af de ansatte om jeg måtte tage min guitar frem og fik grønt lys. Jeg startede med to vers af ”Blomstre som en rosengård”. Derefter fulgte ”Jeg fandt en sang på vejen”, ”Hist hvor vejen slår en bugt”, ”I skovens dybe stille ro” og ”Svantes lykkelige dag”. Jeg sluttede med ”Natten er så stille”. Alt var glædeligt for både mig og beboerne. 

Det er ikke nyt for mig at arbejde på den måde. For år tilbage var jeg tilknyttet Egely i Holme gennem et par år og i 2017 har jeg underholdt i plejeboligerne i Augustenborggade på Langenæs. 

Hvis du har lyst til at få mig på besøg på dit center kan jeg kontaktes på

tlf. 30 62 15 86 eller på torbengang@gmail.com.  

Med venlige hilsner Torben Gang Rasmussen.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk